Jorunn Annette Bjørvik, 51 år gift, to born og ein hund.

Treningsfilosofi: «Den beste treninga er den du fortsetter med»

Jorunn sier om seg selv:

Sidan eg starta opp som instruktør på Sats i 2007 og har sidan hatt eit brennande engasjement for trening og helse. I 2014 utdanna eg meg som Personlig Trenar og i 2019 tok eg eit karriere skift og starta opp som Personlig Trenar på Sats. Ein «late bloomer» kan ein kanskje sei, men eit valg eg er so utruleg glad for idag.

Eg er ei glad og humørfylt dame som vil inspirere og motivera deg for kvar einaste økt. Trening trening ikkje være komplisert og det er overraskande lite som skal til for å få ein forandring. Det handlar om å innarbeide gode rutinar og tilpasse økta for den enkelte, og målet for treninga er å skape treningsglede og mestringsfølelse.

Grunnutdanning:

  • Treningsveileder, Norges Idrettshøyskole
  • Personlig Trener, Norges Idrettshøyskole

Vidareutdanning

  • Gruppeinstruktør, Sats Academy
  • Spinninginstruktør, Norges Idrettshøyskole
  • Trening under og etter graviditet, SAFE Education
  • Trening og kreft, AKTIV-instruktør, Norges Idrettshøyskole