Når kan jeg melde meg på?

Du kan booke plass tidligest to dager før timen starter

Venteliste og kansellering av timer

Logg inn på online booking. Om timen er fullbooket, hold musepekeren over den hvite runde knappen til venstre for den røde knappen så kommer teksten “du kan sette deg på venteliste på denne timen”. Klikk og bekreft.

NB! Selv om du har satt deg selv på venteliste må du følge vanlige rutiner for avmelding.

2 timer

Kansellering av bekreftet plass må gjøres senest 2 timer før timestart for å unngå en «ikke møtt» (prikk). Men det er fint om du kan si fra mer enn 2 timer før timen starter, sånn at de som eventuelt får plassen din kan planlegge sin trening. Om du ikke får plass og er registrert på ventelisten, vil du ikke bli belastet med en prikk.

15 minutter

Hvis du vil beholde venteplassen, må du bekrefte ditt oppmøte på terminalen senest 15 min før timen. De som ikke bekrefter sitt oppmøte blir automatisk “ryddet” vekk fra ventelisten.

5 minutter

For å beholde din plass, og unngå at få en prikk, må du senest 5 minutter før timestart skrive ut din billett på terminalen.

Konsekvenser

Hvis du får mer enn tre prikker innenfor 30 dager, vil du ikke kunne booke timer på nett før antall prikker er mindre enn tre de 30 siste dagene. Du kan fortsatt melde deg på ved å ringe oss i åpningstidene eller si fra i resepsjonen.

Vår forhåpning er at dette leder til at alle får lik mulighet til å melde seg på timene og at andre kan få plass hvis noen må kansellere. Minste antall påmeldte for at en time skal gå er 5 st. Derfor er det viktig at alle som skal være med på en time melder seg på i forkant, ellers finnes det en risiko for at timen ikke går.