Beskrivelse av gruppetimer

Ashtanga Yoga:
Ashtanga er en dynamisk yogaform og beskrives ofte som en av de mest fysisk krevende yogaformene. Typisk for ashtanga er at man utfører et visst antall posisjoner i en gitt orden hvor pust og bevegelse synkroniseres i en flyt, også kalt vinyasa.
Mobilitet:
Lavterskel time med spesifikt formål om å øke bevegeligheten i et ledd og kjeder av ledd gjennom dynamiske bevegelser.
Livskvalitet:
Lavterskel time. Tirsdager er timen todelt; først er cirka 25 min spinning og andre halvdelen av timen ligger fokuset på bevegelighet og balanse.
Styrke:
Effektiv styrketrening for hele kroppen med bruk av stang og løse vektskiver. Øvelsene blir utført gjennom 8-12 repetisjoner i 3-4 serier avhengig av hvordan timen blir satt opp.
Step/Styrke:
Kombinasjonstime der en trener kondisjon/utholdenhet og styrke vekselvis. Effektiv og intensiv time der kondisjonsdelen inneholder enkle og effektive trinn på step-boksen og styrken utføres med stang og/eller løse vektskiver.
Tabata:
Timen består av korte og intensive arbeidsperioder og man trener hele kroppen. Hver tabata er 20 sec arbeid og 10 sec hvile i 8 omganger med veksling av 2 øvelser. Øvelsene er enkle og varierte og man utfordrer kondisjon, styrke samt spenst. Øvelsene utføres med egen kroppsvekt, strikk, slides og vekter.
Puls/Tabata:
Todelt time. Første delen er en pulsdel med enkle kombinasjoner med høy intensitet. Andre delen er fem blokker med tabata, hvor man utfører enkle styrkeøvelser.
Corebar:
Høytempo-time med fokus på koordinasjon, styrke og balanse med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Gjennom hele timen bruker man en bøyd vektstang med ønskelig vekt.
Combo:
Combo er tidsbasert kombinasjonstime hvor man veksler mellom enkle styrke og kondisjonsøvelser.
Mage, Rumpe og Lår:
Timen er ei 30 minutters effektiv økt med fokus på Mage, Rumpe, Lår.  Øvelsene utfordrer kroppens største muskler samt mage.  Øvelsene kan lett tilpassas til alle nivåer.
Spinning:
Intervallbasert sykkeltime som passer for alle. Man kan selv styre intensiteten ved bruk av motstand. Underveis i timen varierer man mellom å jobbe med høyt tempo og med varierende grad av motstand (bakkebasert).
Zumba:
Time som er inspirert av aerobic og dans. Timen er artig, og utføres til latinamerikansk musikk.
WOD (Workout Of the Day):
Time inspirert av Crossfit, og som utfordrer styrke og kondisjon. Timen er tidsbasert, og vil by på nye utfordringer for hver gang.